Eksperimentlog #3200730

Emne #SKWBNG49
B. Clawhauser

RACE

Pahtra

PRÆPARAT

DATA

Emnet dukkede op på vores radar for nogle uger siden, da vi fik skaffet adgang til persondatabasen for et par distrikter. Samtlige faktorer – både fysiske og psykiske – kunne indikere, at emnet er kompatibelt med SAUS.

BAGGRUND

#SKWBNG49 har et brændende dybt ønske om kæmpe for den gode sag og være en… “helt”, hvad det nu end måtte betyde. Vi håber dette fokus vil være nok til at emnet ville kunne fastholde sit ræsonnement efter transformationen.

Under normale omstændigheder ville vi være tilbageholdende for at forsøge transformere en der ønsker at kæmpe for det gode, men offentlige kilder indikere at han netop har oplevet et dybt emotionelt traume, hvilket vores egne kilder bekræfter.

Inden vi tog ham i vores varetægt, var vi også vidne til at smed sit politiskilt bort, et objekt vi ved – efter flere ugers overvågning – er ekstremt vigtigt for emnet, og et psykisk anker der give ham en fornemmelse af hvem han er og hvor han hører til.

Vi er tilbøjelige til at mene, at emnet ikke nok med at ville kunne fastholde sit ræsonnement, men også sin vrede og sorg over hvad der er sket, og at traumet vil give os den åbning vi behøver for at påbegynde hjernevask og løbende manipulere emnet.