AFKLASSIFICERET: Hændelsesrapport #20200708

HÆNDELSE

Bevæbnet røveri, gidseltagning, skududveksling

GERNINGSTED

Guns’n’Blammo

MISTÆNKTE

Ivansteranko (Vesk), Anton Zeck (Lashunta)

KENDETEGN

Bandetatovering på tværs af ryggen (Vesk), bandetatovering henover venstre hofte (Lashunta) [begge tatoveringer er af samme symbol, der er skitseret og vedhæftet i rapportens øvrige noter]

RAPPORT

To individer blev i dag anholdt i forsøg på at røve Guns’n’Blammo. Vi dukkede op på gerningstedet efter 21 minutter, hvor butiksejeren selv havde prøvet holde skansen. Vi havde ikke regnet med at røverne ville opføre sig så drastisk, så vi havde hverken travlt eller slukket vores sirener. Røverne havde sikkert hørt sirener langvejsfra, da så snart vi var ankommet havde de taget gidsler og begyndt at skyde på betjentene.

Ildkampen resulterede i 2 døde yderligere 3 sårede civile, samt 7 sårede betjente, foruden skader for flere hundrede tusinde credits. Politiinspektøren er i færd med at, sammen med hans unavngivne sponsor, give medierne mundkurv på, da dette er en brøler af astronomiske proportioner. Røvernes anholdelse var næsten lige så kaotisk, da de lod til at være stærkere og mere adrætte end gennemsnittet – mon KWBNG er indblandet?

Forhør, selv efter en mere hårdhændet ekstraktionsmetode blev taget i brug, gav ingen resultat. Forhørsspecialist Kumaneko tilkaldt.

ØVRIGE NOTER